Etäpalvelut

Etäryhmät ovat niille, jotka haluavat vaihtaa kuulumisia ja jutella hyvässä seurassa. Palvelu toimii koko Suomessa.

Etäpalvelut ikääntyneille arjen iloksi

Tule kanssamme viettämään aikaa hyvässä seurassa jutellen, nauraen, liikkuen, kahvitellen ja päivän pähkinöitä ratkoen. Hyvässä seurassa kaikki on mukavampaa ja päivät kuluvat rattoisammin. Etäpalvelut ovat helppo ja edullinen ratkaisu tylsään ja harmaaseen arkeen.

Etäryhmät toimivat internet yhteyden avulla. Mukaan liittyminen on helppoa ja saat sopimuksen tehtyäsi selkeät ohjeet, kuinka pääset mukaan. Voit myös aina soittaa meille, jos sinulla tulee haasteita mukaan liittymisen suhteen, niin autamme mielellämme! Älä siis epäröi, osaatko käyttää laitetta tai liittyä tapaamiseen, me huolehdimme siitä, että varmasti osaat.

Etäryhmät sopivat kaikille ikääntyneille asuinpaikasta riippumatta, koska osallistujat ovat kodeissaan omilla laitteilla. Mikäli sinulla ei ole omaa tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta, me voimme tarvittaessa auttaa laitteen ja yhteyden hankinnassa. Kun sinulla on laite valmiina, etäyhteyden ottaminen on helppoa – seuraa vain antamaamme yksinkertaista ohjetta.

Kysy lisää ottamalla yhteyttä!

Tällä hetkellä meillä on ryhmätunnit teemoittain:

Liikkumalla vetreämmäksi – tuolijumppaa

Musiikkia korville – seurustelua & kahvittelua

Päivän pähkinä – aivojumppaa

Uusille asiakkaille ilmainen kahden kerran kokeilu. Voit osallistua samaan ryhmään kaksi kertaa tai valita kaksi eri ryhmää!

Palvelut hinnoitellaan seuraavasti:

180e / 3kk, oikeuttaa etäpalveluun 1 x vko (60e/kk)

360e / 3kk, oikeuttaa etäpalveluun 2xvko (120e/kk)

Sopimus on jatkuva sopimus, joka on jaksotettu kolmen kuukauden laskutusjaksoihin. Palvelun voi irtisanoa viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavan laskutuskauden alkua. Myös etäpalveluista voit hyödyntää 60% kotitalousvähennyksen!

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme etäpalveluista. Voit jättää viestiä yhteydenottolomakkeella, soittaa tai laittaa sähköpostia.

Joustavaa ja luotettavaa huolenpitoa kaikissa tilanteissa

Ota yhteyttä

+358 40 7788 829
(Avoinna klo 9-18)
kotipalvelu@hopeajoutsen.fi

Yhteystietomme

Kyllikinportti 2
00240 Helsinki
Kotipalvelu Hopea Joutsen Oy
Y-tunnus: 3141372-1

Tietosuojaseloste