Meidän tarinamme

Miten kaikki alkoi

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 2017 perustettu täysin kotimainen yritys. Vuoden 2020 kesällä muutimme yritysmuodon toiminimestä osakeyhtiöksi, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä ammattimaisemmin ja monipuolisemmin. Meillä on ollut toiminta-aikanamme jo yli sata tyytyväistä asiakasta, jotka suosittelevat lämpimästi meitä ja palveluitamme.

Yritys syntyi asiakkaiden tarpeesta saada inhimillistä hoitoa ja ystävällisiä ihmisiä kotiinsa. Monet isot toimijat tällä alalla eivät enää palvele asiakkaitaan niin henkilökohtaisesti ja joustavasti kuin asiakkaat toivoisivat. Siksi tarvitaan pienempiä toimijoita, jotka pystyvät tarjoamaan juuri sellaista apua, kuin asiakas tarvitsee. Yrityksen perustamiseen vaikutti myös hoitajien tarve saada tehdä työnsä hyvin ja kohdata ihmiset ihmisinä. Työ on mielekästä kun työnsä saa tehdä rehellisesti hyvin ja työhyvinvointi näkyy myös asiakaspalvelussa.

Alussa yrityksessä työskenteli ainoastaan yksi työntekijä, nyt yrityksellä on henkilöstöä jo kymmenkunta. Henkilöstöön kuuluu koulutettuja alan ammattilaisia, kuten lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja henkilökohtaisia avustajia. Osa uusista asiakkaistamme tulee nykyisten asiakkaiden suositellessa meitä ystävilleen, mutta olemme huomanneet sen, että kysyntä kasvaa jatkuvasti myös muiden keskuudessa. Laadukkaille palveluille on kysyntää koko ajan enemmän ja enemmän.

Tutustu palveluihimme

Kotihoito

Autamme lääkehoidossa, ravitsemuksessa, hygienian hoidossa ja kaikessa muussa missä tarvitset apua kotonasi.

Avustus

Autamme ulkoilussa, asioinnissa, kodinhoidossa ja kaikessa, missä omat voimavarat ovat rajalliset.

 

Muistihoitaja

Muistihoitajallamme on erityisosaamista muistisairauksien tunnistamisessa, hoitamisessa ja ennaltaehkäisyssä.

Kotisairaanhoito

Sairaanhoitajamme auttavat sinua, kun kotiudut sairaalasta tai kaipaat sairaanhoidollista apua kotiin.

Joustavaa ja luotettavaa huolenpitoa kaikissa tilanteissa

Ota yhteyttä

+358 40 7788 829
(Avoinna klo 9-18)
kotipalvelu@hopeajoutsen.fi

Yhteystietomme

Kyllikinportti 2
00240 Helsinki
Kotipalvelu Hopea Joutsen Oy
Y-tunnus: 3141372-1

Tietosuojaseloste