KOULUTUKSET

Koulutamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä muita aiheistamme kiinnostuneita. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja helposti ymmärrettäviksi rakennettuja. Katso ajankohtaiset koulutukset alta.

KOULUTUKSET osana asiantuntijuutta

 Onko työmotivaatio hukassa? Kaipaatko uusia tuulia kevääseen? Kouluttautuminen lisää motivaatiota ja antaa työkaluja arjen tilanteisiin. On myös tutkittu, että motivaatio omaa työtä kohtaan lisääntyy, kun osaaminen lisääntyy. Koulutukset on rakennettu niin, että niistä saa konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja juuri omaan elämään ja työhön.

Koulutuksemme toteutetaan tällä hetkellä verkko-opintoina. Voit siis osallistua koulutukseen millä paikkakunnalla tahansa! Koulutukset alkavat joka kuun ensimmäisenä maanantaina ja koulutuksen suorittamiseen sinulla on kolme viikkoa aikaa. Tutustu alla koulutuksiimme ja tilaa verkkokoulutus.

TARJOAMAMME KOULUTUKSET:

Muistisairaan kohtaaminen -verkkokurssi TULOSSA 4/2022

Miten suhtautua asiakkaan tai läheisen muistisairauteen? Omalla käyttäytymisellä voimme vaikuttaa siihen, miten muistisairas pärjää. Voimme luoda hänelle turvattoman olon, jos käyttäydymme väärällä tavalla tai luoda turvallisuutta ja sitä kautta parempaa oloa, kun ymmärrämme häntä paremmin.

Sukella muistisairaan maailmaan ja opi ymmärtämään hänen sairauttaan. Tämä on käytännönläheinen koulutus, jossa on paljon hyviä esimerkkejä. Luodaan yhdessä jokaiselle muistisairaalle turvallinen ikääntyminen.

 

 

Työssä jaksaminen -verkkokurssi 79e

Kun työelämä on hektistä ja alati muuttuvaa, saattavat omat voimavarat joutua koetukselle. Jatkuva resurssipula ja kiireiset työpäivät asettavat myös omat haasteensa. Mitä tehdä, kun ei itse voi vaikuttaa työmäärään ja tuntuu, ettei ole työkaluja ylläpitää jaksamista. Ensisijaisen tärkeää juuri silloin on pitää huolta omasta jaksamisesta. Kun olet virkeä ja voimissasi, jaksat myös tehdä työsi hyvin ja virtaa riittää vielä vapaa-ajallekin.

Ihminen on monesta osa-alueesta koostuva kokonaisuus. Tämä koulutus antaa tietoa ja käytännön esimerkkejä siitä, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta voit tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Älä keskity pelkästään psyykkisen tai fyysisen puolen kehittämiseen, vaan ota koko kokonaisuus huomioon! Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

  • elämäntavat
  • itsetunto
  • stressinhallinta
  • ajanhallinta
  • ajattelutapa
  • omien tunteiden tunnistaminen
  • työyhteisön kehittäminen

Tutustu tärkeisiin omaa jaksamista tukeviin asioihin helpoilla harjoitteilla ja käytännönläheisellä tiedolla. Kurssin suorittaminen vie aikaa noin 6-8h.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme koulutuksista ja suunnittelemme tarvittaessa teille sopivan koulutuskokonaisuuden. Voit jättää viestiä yhteydenottolomakkeella, soittaa tai laittaa sähköpostia.

Joustavaa ja luotettavaa huolenpitoa kaikissa tilanteissa

Ota yhteyttä

+358 40 7788 829
(Avoinna klo 9-18)
kotipalvelu@hopeajoutsen.fi

Yhteystietomme

Höyrykatu 8
00240 Helsinki
Kotipalvelu Hopea Joutsen Oy
Y-tunnus: 3141372-1

Tietosuojaseloste