KOULUTUKSET

Koulutamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä muita aiheistamme kiinnostuneita. Katso ajankohtaiset koulutukset alta.

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN KOULUTUKSET

Onko työmotivaatio hukassa? Kaipaatko uusia tuulia syksyyn? Kouluttautuminen lisää motivaatiota ja antaa työkaluja arjen tilanteisiin. On myös tutkittu, että motivaatio omaa työtä kohtaan lisääntyy, kun osaaminen lisääntyy. Koulutukset on rakennettu niin, että niistä saa konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja juuri omaan elämään ja työhön.

TARJOAMAMME KOULUTUKSET:

Muistisairaan kohtaaminen -verkkokurssi

Miten suhtautua asiakkaan tai läheisen muistisairauteen? Omalla käyttäytymisellä voimme vaikuttaa siihen, miten muistisairas pärjää. Voimme luoda hänelle turvattoman olon, jos käyttäydymme väärällä tavalla tai luoda turvallisuutta ja sitä kautta parempaa oloa, kun ymmärrämme häntä paremmin.

Sukella muistisairaan maailmaan ja opi ymmärtämään hänen sairauttaan. Tämä on käytännönläheinen koulutus, jossa on paljon hyviä esimerkkejä. Luodaan yhdessä jokaiselle muistisairaalle turvallinen ikääntyminen.

 

 

Työssä jaksaminen -verkkokurssi sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville

Kun työelämä on hektistä ja alati muuttuvaa, saattavat omat voimavarat joutua koetukselle. Jatkuva resurssipula ja kiireiset työpäivät asettavat myös omat haasteensa. Mitä tehdä, kun ei itse voi vaikuttaa työpäivän kulkuun ja tuntuu, ettei ole työkaluja ylläpitää jaksamista Ensisijaisen tärkeää on pitää huolta omasta jaksamisesta. Kun olet virkeä ja voimissasi, jaksat myös auttaa muita.

Tutustu tärkeisiin omaa jaksamista tukeviin asioihin helpoilla harjoitteilla ja käytännön läheisellä tiedolla.

 

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme koulutuksista ja suunnittelemme tarvittaessa teille sopivan koulutuskokonaisuuden. Voit jättää viestiä yhteydenottolomakkeella, soittaa tai laittaa sähköpostia.

Joustavaa ja luotettavaa huolenpitoa kaikissa tilanteissa

Ota yhteyttä

+358 40 7788 829
(Avoinna klo 9-18)
kotipalvelu@hopeajoutsen.fi

Yhteystietomme

PL 60
00241 Helsinki
Kotipalvelu Hopea Joutsen Oy
Y-tunnus: 3141372-1

Tietosuojaseloste