Toimivan kotihoidon tulos näkyy asiakkaiden onnellisuutena

Kotipalvelu Hopea Joutsen on palvellut asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla kolmen vuoden ajan. Asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä siihen, että heidän toiveitansa on kuunneltu ja joka käynnille tulevat samat, tutuiksi tulleet hoitajat.

Kotipalvelu Hopea Joutsenen työntekijät huolehtivat arjen rutiinien toimivuudesta. Samalla varmistetaan se, että asiakkaalla on myös muita virikkeitä.

Pääkaupunkiseudulla kolme vuotta toiminut Kotipalvelu Hopea Joutsen on suomalaisomistuksessa oleva pienyritys, joka tarjoaa kotisairaanhoitoa ja kotipalveluita ikäihmisille. Erityisen tärkeänä hoivayrityksessä pidetään asiakaslähtöisyyttä.

– Haluamme, että jokainen asiakkaamme saa yksilöllistä apua juuri oman tarpeensa mukaisesti. Lähestymmekin asiakkaitamme kunnioittavasti ja arvostamme aina heidän toiveitaan. Näin asiakkaat ovat onnellisia ja yhteistyö on mielekästä. Annamme myös työllemme aina tyytyväisyystakuun, painottaa Hopea Joutsenen perustaja Fanni Nuutinen.

Tutut hoitajat tuovat arkeen turvallisuutta

Kotipalvelu Hopea Joutsen pystyy pienyrityksenä kilpailemaan hyvin sillä, että asiakkaille pystytään takaamaan joka käynnille samat, tutut hoitajat.

– Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä siihen, että hoitajista on tullut tuttuja, jotka tulevat käymään sovittuina aikoina. Monet asiakkaistamme odottavatkin seuraavaa käyntiä saadakseen taas vaihtaa kuulumisia hoitajan kanssa. Tutut hoitajat tuovat arkeen seuraa ja turvallisuuden tunnetta.

Kotipalvelu Hopea Joutsen on myös aina kiinnittänyt huomiota turvallisuuteen. Poikkeusaikoinakin toimitaan vastuullisesti ja annettuja ohjeita noudatetaan tarkasti.

– Otamme vakavasti kaikki asiat, jotka voivat olla uhkana asiakkaidemme turvallisuudelle. Käytämme esimerkiksi tarvittavia suojavarusteita ja huomioimme hyvän käsihygienian. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toimimme turvallisesti.

Kotipalvelu Hopea Joutsenen työntekijät käyttävät tarvittavia suojavarusteita ja huolehtivat hyvästä käsihygieniasta.

Laadukkaita palveluita kaikille

Kotipalvelu Hopea Joutsenesta saa kaikki palvelut samasta paikasta. Ennalta tehtävällä palvelukartoituksella varmistetaan, että asiakas saa kaiken tarvitsemansa avun.

– Teemme jokaiselle asiakkaallemme ilmaisen palvelukartoituksen, jonka avulla suunnittelemme yhdessä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden. Näin voimme varmistaa sen, että asiakkaalle todella annetaan kaikki se apu, jota arjen toimivuus vaatii.

Lisäksi Kotipalvelu Hopea Joutsen panostaa myös siihen, että jokainen asiakas saa niin paljon aikaa kuin tarvitsee. Hoivapalveluilla on koko ajan yhä enemmän kysyntää, koska Suomen väestö ikääntyy. Kaupungin hoivapalveluissa tämä näkyy valitettavan helposti myös ajassa, jota asiakkaalle voidaan tarjota. Hopea Joutsenen käynneille varataan kuitenkin aina riittävästi aikaa.

– Meidän hoitajilla ei ole mikään kiire, he ovat asiakasta ja hänen tarpeitaan varten. Näin haluamme varmistaa, että kaikilla asiakkailla on mahdollisuus saada laadukasta palvelua. Tuotammekin palveluitamme itse maksavien asiakkaiden lisäksi myös kaupungin palvelusetelin saaneille asiakkaille.